Naast installatie ook CV onderhoud

Een CV ketel zorgt voor het verwarmen van uw woning. Hij zorgt voor warm water en verwarmt hiermee de verschillende vertrekken in uw woning. Er zijn verschillende types ketels verkrijgbaar: een conventionele ketel die uw kamers verwarmt, een combiketel die hiernaast ook warm water levert en een boiler – voor warm water uit een afgelegen tappunt. Alle verschillende soorten CV ketels hebben verschillend onderhoud nodig, en hebben een afwijkend rendement. Vraagt u daarom altijd advies aan een professional.

In Lelystad en in de omgeving van Lelystad adviseert de door ons aangedragen professional u over de aanschaf en het onderhoud van een CV ketel. Wij baseren ons hierbij op uw persoonlijke woonsituatie, zodat wij u altijd een advies op maat kunnen geven. Als specialist op het gebied van CV in Lelystad leveren en plaatsen wij al jaren verschillende soorten ketels. We zijn u graag van dienst!

Onderhoud en reparatie van uw CV ketel

In Lelystad kunt u bij de door ons aangedragen professional niet alleen terecht voor het installeren van een nieuwe CV ketel; wij staan ook voor u klaar wanneer uw ketel onderhoud of reparatie nodig heeft. Of u nu eenmalig uw CV wilt laten onderhouden of repareren bij een probleem of storing, of wanneer u wilt dat wij periodiek uw CV komen onderhouden, wij zijn er voor onze klanten in Lelystad!